Published On: 1 Qershor, 2016

Propozim për Shpend Ahmetin, ti fusim dy gypa në ‘xhehnem’, ta ngrohësh Prishtinën

 

James Stern, ka bërë një propozim për kryetarin e Prishtinës Shpend Ahmetin. Por, Xhejmsi duke ironizuar me faktorët e ngrohjes globale, që sipas tij po e kthejnë botën në ferr, ironizon edhe me të tjerët, duke blasfemuar idenë për ekzistencën e ferrit.
“Pas shumë studimeve shkencore që i bana për 34 vjetë. E zbulova dhe e argumentova me fakte pse po ndodhë nxemja e globit. Këto CO2 e terca verca këto janë muhalife. Nxemja e globit po ndodhë shkaku që haramxhit e ateistat murtedat e qafirat janë shtu shumë, në shekullin e fundit e allahi, tu i djeg krejt këta në xhehnem o rrit temperatura gati sa po don me ra blloku B. Po qysh thonë pleqtë tonë edhe e keqja e ka të miren. Mendova me ia propozu Shpend Ahmetit një projekt për ngrohjen e Prishtines: Me ia fut nja dy gypa në xhehnem, e me marr nxemje gratis se edhe ashtu jemi tu kontribu në lëndën e parë te Allahu për me e dhez zjermin në xhehnem”, shkruan James Sterni.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...