Published On: 6 Maj, 2016

Pronat e uzurpuar që mund të konfiskohen dhe bastisen nga policia (LISTA)

  • Pronat e uzurpuara prej shumë vitesh, me sa duket, më në fund do të lirohen. Policia e Kosovës ka nisur sot aksionin më të madh që të bllokojë lokalet që ishin listuar si “pronë e uzurpuar shoqërore” nga Agjensioni për Privatizim. Vetëm në rajonin e Prishtinës janë gjithsej 51 uzurpatorë, ndërsa në gjithë Kosovën numri shkon në 170

Pas kërkesës së Kryeparlamentarit Veseli që të publikohen listat e uzurpatorëve, AKP, më 15 shkurt botoi listën. E Policisë së Kosovës iu deshën gati 2 muaj që të ndërmarrë aksionin për t’i liruar pronat që uzurpatorët i mbajtën të bllokuara për vite.

Në orët e mëngjesit, Policia e Kosovës filloi aksionin në kryeqytet. Lokali i njohur “Bab Club” që u uzurpua nga biznismeni Rrustem Rrukolli, u bastis nga pjesëtarët e policisë.

Përveç këtij lokali, deri më tani policia e ka vazhduar aksionin në 3 lokacione të tjera.

Por, nëse policia vazhdon kështu si duket do të ketë mjaft punë.

Vetëm në Prishtinë janë gjithsej 51 uzurpatorë – prej tyre 22 persona fizikë dhe 29 juridikë.

Ndërsa rajoni me më shumë uzurpatorë është Mitorivcë.E për çudi, në listën e AKP’së Gjilani ka 0 uzurpator./GazetaExpress/

 

LEXONI:
http://www.pak-ks.org/repository/docs/160215_-_Raportet_permbledhese_dhe_lista_e_uzurpimeve_AKTUALE_te_pronave_shoqerore_SCANNED.PDF

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...