Published On: 8 Maj, 2016

Promovimi i kulturës dhe trashëgimisë shqiptare në Uashington DC – Foto

kryesnje

Kultura shqiptare është promovuar në Uashington DC, në kryeqytetin e SHBA-ve, në ngjarjen kulturore dyert e hapura “#passportDC events”. Kultura shqiptare është prezantuar dje, dhe kjo e ka bërë krenare ambasadoren e Kosovës në SHBA, Vlora Çitakun, e cila këtë e ka përshëndetur me një postim në fb.
“Ua hjeki kapelen të gjithë kolegëve të mi në Uashington DC, dhe në veçanti Lendita Haxhitasimit dhe Rron Kryeziut për punën e mrekullueshme të bërë dje në promovimin e kulturës së larmishme dhe të trashëgimisë së pasur dhe të ndryshme të Kosovës gjatë ngjarjeve dyert e hapura “#passportDC events”. Kjo ishte hera e parë që Kosova ka marrë pjesë dhe jam e sigurt që vitin e ardhshëm do të jetë edhe më mirë. Një falënderin të madh për gjallërinë e komunitetit shqiptar në DC për të ndihmuar!”, Vlora Çitaku.

kryesoregjakryesorennetkryesoresht

kryesoredykryesorekater

kryesoretre

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...