Published On: 2 Qershor, 2016

Prokuroria të hetojë listën e 46.230 veteranëve-luftëtarë

Qeveria e Kosovës ka miratuar të mërkurën një raport, i cili 46.230 qytetarëve ua njeh statusin e veteranit-luftëtar të UÇK-së. Kjo shifër, për një nga subjektet politike në pushtet, duhet ta lëvizë prokurorinë, shkruan sot Koha Ditore.

Përmban vetëm dy faqe raporti i Komisionit qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të dëshmorit të kombit, invalidit, veteranit, pjesëtarit apo të internuarit të luftës së UÇK-së.

Në të mungojnë të dhënat për dëshmorët e invalidët, për të cilat kategori ligji parasheh pensione. Po kështu, mungojnë shifrat për kategoritë e tjera që nuk do të kenë pensione, por të cilave u njihen disa lehtësira.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...