Published On: 18 Shkurt, 2016

Prokuroria e Shtetit paralajmëron hetime ndaj personave që kanë uzurpuar pronat e AKP-së

  • Kryeprokurori i shtetit, Alekandër Lumezi së bashku me dy prokurorët Imer Beka e Agron Galani janë takuar me drejtorin e Policisë së Kosovë, Shpend Maxhuni. Në njoftimin e dërguar për media thuhet se është diskutuar në lidhje me nisjen e hetimeve ndaj personave të cilët kanë uzurpuar prona pa autorizimin e AKP-së.

“Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, i shoqëruar nga kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, Imer Beka dhe nga kryeprokurori i Prokurorisë Themelore në Pejë, Agron Galani, pritën sot në një takim pune një delegacion nga Policia e Kosovës, i kryesuar nga drejtori i përgjithshëm, Shpend Maxhuni, ku u diskutua lidhur me nisjen e hetimeve ndaj personave, të cilët kanë marrë prona shoqërore pa autorizimin e Agjencisë Kosovare të Privatizimit.

Në këtë takim u theksua se kushdo që  pa autorizim, apo në mënyrë të kundërligjshme, ka hyrë në objektet, të cilat janë në pronësi të Agjensionit Kosovar të Privatizimit, apo të atyre që kanë lidhur kontratë me AKP-në dhe nuk largohen nga ato objekte sipas kërkesës së personave të autorizuar, ndaj tyre të fillohet procedura penale.

Të dyja palët u pajtuan që të angazhohen në intensifikimin e bashkëpunimit në mes këtyre dy institucioneve, duke i koordinuar aktivitetet e tyre me qëllim të zhvillimit dhe përfundimit të hetimeve të këtyre rasteve, në mënyrë sa më efikase”, thuhet në njoftimin e Prokurorisë së Shtetit.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...