Published On: 28 Mars, 2016

Prokuroria, 4099 persona të përgjuar, mes tyre edhe politikanë

  • Raporti i Prokurorisë së Përgjithshme për vitin 2015 tregon se janë përgjuar 4099 shtetas, ndër ta edhe politikanë, gjyqtarë dhe biznesmenë, ndërsa 593 shtetas nga të përgjuarit janë arrestuar në kushtet e flagrancës.

Raporti tregon se numrin më të madh të përgjimeve e zënë personat e përfshirë në krime për vrasjet me pagesë, trafik të narkotikëve, korrupsionit, trafik të armëve e municioneve dhe shfrytëzimit të prostitucionit me një total prej 164 procedimesh nga krimet e rënda.

Kryeprokurori Adriatik Llalla ka firmosur në total 1945 leje përgjimi për vartësit e tij përfshi dhe ato me miratimin e gjykatës, ku kjo shifër rezulton 15 % më e lartë krahasuar me vitin 2014.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...