Published On: 16 Maj, 2016

Projekti për luftimin e kancerit

 

Miliarderi Sean Parker po mbështet një projekt 250 milionë dollarësh që do të mbledhë bashkë shkencëtarët më të mirë në botë për të bashkuar forcat në kërkimet e tyre mbi kancerin. Kërkimet do të përqendrohen në imunoterapinë, një fushë e re e kërkimit që kërkon të mobilizojë sistemin mbrojtës të trupit për të luftuar qelizat kancerogjene. Shumë ekspertë mendojnë se kjo mënyrë trajtimi është e ardhmja e luftës ndaj kancerit. Shkencëtarët do të punojnë në 40 laboratorë të 6 institucioneve: Universitetit të Stanfordit, Kalifornisë, San Fransiskos, Pensilvanisë Anderson Cancer Center dhe Memorial Sloan Kettering Cancer Center. “Imunoterapia e kancerit është një fushë shumë komplekse dhe për çdo përgjigje, duket se shtrohen edhe 10 pyetje të tjera. Dua që këto pyetje të marrin përgjigje”, tha Parker.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...