Published On: 4 Prill, 2016

Profesori “fantazmë”

  • Faik Krasniqi, figuron si profesor i rregullt në Fakultetin e Arteve në Universitetin e Prishtinës. Por studentët thonë se ai asnjëherë nuk ka dalë para tyre si ligjërues në lëndët për të cilat paguhet.

Magjistri i artit, sic e ka edhe titullin Krasniqi, do të duhej tu ligjëronte atyre lëndët “Intermedia Performansë”, “3D modelim”, e “Komunikimi Vizuel I-II-III-IV”.

Por, për asnjërën nga to del të mos jetë kompetent. Madje  punën e tij e kryejnë dy asistentët e angazhuar Genc Rezniqi dhe Leart Zogjani, shkruan Gazeta Fjala.

Se profesori, jep lëndë që nuk ka njohuri dhe nuk vijon në ligjërata tregojnë edhe studentët e fakultetit të arteve.

“Profesori Faik kurrë nuk vjen në ligjërata. Landën e tij e mbajnë dy asistenta të angazhuar. Po s’ka lidhje me lëndët që ligjëron, nuk ka lidhje me teknologji. As kompjuterin s’din me dhez”, tregojnë disa nga studentët e këtij fakulteti.

Ata nuk janë të vetmit që dëshmojnë këtë. Edhe kolegët e Krasniqit ankohen në të.

“…ai edhe me qenë prezent në orë nuk mundet me mbajt. Unë kisha pas qef me shku me ni ligjëratë të atij me pa qka po jep”, thotë Alban Nimani profesori që pretendon se Krasniqi i aka zënë vendin.

“Faik Krasniqi, as nuk ka thirrje, as nuk ka punu kurrë në Intermedia. Ai ka kry master për piktor, ndërsa unë master për Intermedia. Kom ba trajnim, kom qenë me ni program të ambasadës amerikane në Amerikë, për këtë lëndë”, tregon Nimani, për Gazetën Fjala.

Në këtë rast, sipas tij, është njësoj sikur gjinekologu, të kryej punën e neurologut.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...