Published On: 7 Janar, 2016

Prof. Xhufi mos e shtrembëro historinë!

Shkruan: Agim Curri

Ti si një shërbëtor fanatik i fantazmës komuniste, kërko medikamente që të shërohesh nga ai virus, apo të paktën, mbaje për vete dhe mos i infekto masat e gjëra popullore shqiptare. Kam këto pyetje konkrete që kërkojnë edhe përgjigje konkrete nga Ju z.Xhufi si një pseudo-historian:

  1. Kush e kishte fajin kryesor të mbetjes së Kosovës nën okupimin e Jugosllavisë së Marshalit Tito?
  2. Kush e tradhtoj Konferencën e Mukajt? dhe
  3. Kush e formoj dhe kush e udhëhiqte de facto dhe de jure dhe kush e urdhëronte Partinë Komuniste të Shqipërisë?

A e dini Ju z. Xhufi së vetëm Balli kombëtar po qëndronte atë botë në istikamin kombëtar. Atë botë ishte shovinizëm për shqiptarët që kërkonin me e mbrojt Kosovën, kurse ishte patriotizëm vetëm për serbët dhe komunistët jugosllav dhe për disa sllavo-komunist shqipfolësa mos me e lëshue Kosovën. A e dini Juve z. Xhufi, së ngelët një fakt historik i pa shlyeshëm dhe një njollë e e papërmirësueshme që Brigadat e komunistëve shqiptarë me një yll në ballë luftuan deri në asgjësim, qetat kryengritëse shqiptarë në Kosovë të cilat mbronin me fanatizëm Kosovën që të mos ngelët nën okupimin jugosllav; këtë tokë që e braktisën komunistët e Tiranës dhe ia dorëzuan regjimit komunist të Titos. A e dini Juve z. Xhufi së në këtë tokë shqiptare të martirizueme u pushkatuan me dhjetëra mijëra djelmosha shqiptar, ndër ta edhe Kolonel Fuat Dibra dhe sa e sa oficerë e akademik shqiptar, me të vetmin “faj” së e donin bashkimin e Kosovës me Shqipërinë. Prandaj, z. Xhufi lexoni këto fakte dhe kthjellonu nga fantazma e komunizmit, duke mos i shtrembëruar faktet historike; sepse historia shkruhet sot, për t’u lexuar nesër dhe kujdes që të mos rreshtoheni në plehun e historisë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...