Published On: 16 Mars, 2016

Procesi i privatizimit mund të zgjasë një shekull

  • Anëtarët e Komisionit parlamentar për zhvillim ekonomik nuk do të kenë ymër për të parë fundin e procesit të privatizimit të ndërmarrjeve shoqërore, shkruan sot Koha Ditore.

Këtë e ka thënë kryetari i Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit, Petrit Gashi, teksa ka folur për caktimin e një afati kohor për përfundimin procesit të privatizimit në Kosovë. Nevojën për caktimin e një afati kohor e ka ngritur kryetari i Komisionit për zhvillim ekonomik, Muhamet Mustafa, të martën, në mbledhjen ku është shqyrtuar raporti i AKP-së për vitin 2014.

Kryetari i Bordit të AKP-së, Petrit Gashi, ka thënë se ende nuk janë marrë me çështjet kryesore të agjencisë – privatizimin dhe likuidimin, meqë në tre muajt e parë janë marrë me disa problematika që kanë kërkuar vëmendje të menjëhershme të bordit. Ka thënë se nuk mund të caktohet një vit se kur mund të finalizohet procesi i privatizimit, por mund të caktohet një periudhë kohore.

“Me siguri duhet të kemi parasysh afate të caktuara, por më tepër jam i prirë të besoj që procesi duhet t’i caktohet një horizonti kohor realist me kapacitete tona që ta përmbyllim në mënyrën më të mirë të mundur”, ka thënë Gashi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...