Published On: 31 Janar, 2016

Probleme me martesat

  • Në zyrën e ofiqarisë në Prizren, vitin e kaluar, sipas statistikave, janë shkurorëzuar 268 çifte bashkëshortore.

Ruzhdi Hoxha, koordinator i kësaj drejtorie, thotë se krahasuar me vitin 2014, vitin e kaluar, numri i divorcit ka shënuar rritje.

“Në vitin 2014 kemi pasur 258, që do të thotë se gjatë vitit 2015 kemi pasur një rritje për 10 divorce më shumë”.

Të ndikuar nga plagët sociale, që përjetojnë çdo ditë, si papunësia, gjendja e rënduar ekonomike, mungesa e mirëqenies për të rritur fëmijë, emigrimi, mospërputhje karakteri, tradhti bashkëshortore dhe dhuna fizike, sipas Hoxhës, kanë detyruar 268 çifte bashkëshortorë t’i drejtohen Gjykatës, për t’i thënë lamtumirën e fundit martesës.

“Ne nuk i dimë arsyet e sakta arsyet e ndarjes”, ka shtuar më tej ai. /PrizrenPress.com

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...