Published On: 26 Dhjetor, 2015

Prishtina sot shpall sportistët e vitit

Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport e Komunës së Prishtinës organizon manifestimin për shpalljene Laureatëve sportivëtë vitit 2015.

Sipas njoftimit, manifestimi do të mbahetnë objektin e ri të Komunës së Prishtinës, në lagjenArbëria,në orën 19:00, ku do të merr pjesë edhe kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti,Kryetar i Komunës së Prishtinës.

Kurse të hënën, Komuna e Rahovecit, duke filluar nga orën 15:00 në galerinë e arteve të Qendrës së Kulturës në Rahovec do të mbajë ceremoninë e shpalljes së sportistëve më të mirë për vitin 2015. Ceremonisë do t’i paraprijë vendimi i Komisionit Komunal për përzgjedhjen e më të mirëve, ndërsa shpërblimet do t’i ndajë kryetari i komunës, Idriz Vehapi.

Ceremonia e shpalljes së sportistëve më të mirë për vitin 2015 do të jetë e hapur dhe mund të marrin pjesë sportistë aktiv, veteranë të sportit, punëtorë sportiv dhe të interesuar të tjerë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...