Published On: 9 Maj, 2016

Prishtina me simbol për Evropën

Sot në Ditën e Evropës, para Teatrit Kombëtar në Prishtinë do të mbahet një ceremoni inaugurimi për vendosjen e simbolit LetGo EU. Disa qytetarë e kanë organizuar këtë ceremoni në shenjë simbolike ndaj izolimit të Kosovës nga BE-ja, kryesisht në ditën e Evropës e cila po festohet sot në Kosovë. Edhe pse tashmë liberalizimi i vizave është rekomanduar edhe për qytetarët e Kosovës.

Ky simbol shpreh në mënyrë simbolike rrugën e Kosovës drejt Bashkimit Evropian.

Ceremonia mbahet në ora 11.

monumentti

Po ashtu, për të shënuar Ditën e Evropës është paralajmëruar se , Iniciativa “Ta Pastrojmë Kosovën” në bashkëpunim me Komunën e Prishtinës, përkatësisht Drejtorinë e Shërbimeve Publike, me ndërmarrjen “Pastrimi” dhe  Kompaninë për menaxhimin e mbeturinave në Kosovë do të largojnë një nga deponitë më të madhe të mbeturinave në kryeqytet që gjendet në fshatin Bardhosh, pastrimi i së cilës do të bëhet me eskavator./Shqiptari.eu

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...