Published On: 6 Shtator, 2016

Prindërit duan kamera të sigurisë nëpër çerdhet publike

Prindërit e fëmijëve që vijojnë institucionet parashkollore publike në kryeqytet dëshirojnë që fëmijët e tyre të monitorohen me kamera. Kjo në funksion të mbrojtjes nga keqtrajtimet eventuale.

Nëse Komuna nuk do të obligojë çerdhet që të instalojnë kamerat brenda objektit, atëherë prindërit paralajmërojnë se do të dalin me një peticion, ose letër publike drejtuar Komunës, shkruan sot “Koha Ditore”.

Kryeqyteti ka vetëm 9 çerdhe publike. Tetë nga to kanë statusin publik dhe një është në partneritet publiko-privat. Ndërsa, llogaritet se ka edhe rreth 30 çerdhe private, të cilat licencohen nga Ministria e Arsimit, ndërsa duhet të mbikëqyren nga Komuna.

Por, në Komunën e Prishtinës gjatë së hënës nuk kanë qenë në gjendje të flasin për çështjen e kamerave në institucionet parashkollore.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...