Published On: 26 Prill, 2017

Prifti i bën thirrje njerëzimit: Furnizohuni me ushqime dhe fshihuni, po fillon lufta

Sipas një personi të ri të vetëshpallur si Nostrdamusi i ri, Kina dhe Rusia do të fillojnë luftën e tretë botërore kundër SHBA-ve, brenda gjashtë muajve të mbylljes së kufijve të Evropës për shkak të krizës së migrantëve, shkruan e përditshmja angleze Express. Pastori Ricardo Salaza, që është i fundit në linjën e profetëve të botës fetare, beson se një asteroid masiv gjithashtu pritet të godas tokën, duke shkaktuar kështu tërmete në gjithë globin dhe vdekjen e më shumë se 1.2 miliardë njerëzve.

Pastori pretendon se është Nostradamusi i ri i cili ka parashikuar datat për sulmet e asteroideve, luftën e tretë botërore dhe madje edhe ardhjen e dytë të Krishtit. Ai është aq i sigurt se ka të drejtë, sa që gjithë profetët e tjerë të vetëshpallur kanë dështuar para tij. Ai madje ka caktuar një afat kohor për ngjarjet e fundvitit dhe ardhjen e dytë të Krishtit në vitin 2023.

Nëse shpresoni që viti 2016 do të jetë më i mirë, gjasat për këtë janë shumë të vogla nëse janë për t’u besuar paralajmërimeve të pastorit Ricardo Salazar. Në një video të postuar së fundmi në “YouTube”, ai u bën thirrje njerëzve të blejnë ushqim, ujë dhe ilaçe për të paktën një vit, duke krijuar kështu panik tek qytetarët.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...