Published On: 27 Maj, 2017

Presidenti Thaçi fajin ia lë ndërkombëtarëve për mos heqjen e vizave

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi e ka kritikuar Bashkimin Evropian për mos liberalizimin e vizave.Ai ka thënë se kushti i Bashkimit Evropian për demarkacionin me Malin e Zi është i padrejtë për qytetarët e Kosovës që janë më pro evropianët“Kosova i ka kryer detyrat e veta. Demarkacioni është kusht i padrejtë që na e kanë vu. Kosova nuk është trajtu drejtë dhe fer sikurse vendet e tjera të rajonit”, ka thënë Thaçi në një intervistë për RTK.

Sipas tyij, vonesa e liberalizimit ka ndikuar në rritjen e ndikimit rus dhe të fundamentalizmit islamik në Kosovë.“Theksoj fuqishëm se vonesa e Bashkimit Evropian ka krijuar një vacuum, i cili është shfrytëzuar nga të tjerët, për fat të keq, edhe prej fundamentalizmit islamik edhe rritjen e nacionalizmit por edhe tendencën e rritjes së ndikimit rus”, ka thënë Thaçi.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...