Published On: 22 Prill, 2017

Presidenti Nishani dhe i biri falin namazin në vendin e shenjtë të myslimanëve

Presidenti Bujar Nishani ka kryer ditën e sotme një vizitë të veçantë në xhaminë e Pejgamberit në Medinë, gjatë vizitës së tij në Arabinë Saudite. Nishani ka falur namazin së bashku me të birin i cili mbante veshur rrobën e shenjtë. Presidenti më herët ka vizitur edhe Qabenë e shenjtë, aty ku muslimanët kryejnë ritualet e tyre në çdo kohë të vitit.

Kjo është vizita e parë e një zyrtari të lartë të Shqipërisë në vendin e shenjtë të Mekës, ku Nishani është shoqëruar në këtë vizitë nga autoritete të larta të shtetit saudit.

nishani2

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...