Published On: 26 Maj, 2017

President Thaçi zbuloj vrasësit e Bekimit e Besimit, vrasësit e porositur për Gani Gecin

President mos shkel Kushtetuten ose do të ballafaqohesh me drejtësinë!

Fitore Geci

Të dashur miq, sot Presidentit të Kosovës Hashim Thaçit si person unifikus i dështoi takimi i fushatës në bashëksin lokale më të madhe në Drenicë në fshatin tim të lindjes Llaushë, në shkollën fillore “Halit Geci”.

Kishte thirr prindër e nxënës, erdha edhe unë si nxënëse e kësaj shkolle që kisha për të bërë shumë pyetje, bëre mirë që nuk erdhe.

Unë si deputete e ardhshme e Kuvendit të Kosovës e konsideroj ardhjen tënde si fushatë të pastër elektorale në fshatin tim. Po ashtu shkelje flagrante e Kushtetutës nga i pari i vendit në kohën e zgjedhjeve.

Desha ti bëj thirrje Presidentit mos ta shkelë KUSHTETUTËN , nuk je i mirëseardhur në fshatin tim për shumë arsye që ti i dinë.

Njëra ndër arsyet është komunikata nr.59 që ke lansuar në kohën e luftës, kundër axhit tim GANI GECIT, dhe e keni damkosur si kolaboracionist me damkë, gjithashtu i keni mveshur vepra që nuk i ka bërë kurrë, pastaj ka edhe arsye të tjera që ti kemi shënuar në letër ty dhe prokurorisë, se dikush ka paguar 500 mijë marka për vrasjen e shokëve të axhit tim, Besim Dajakut dhe Bekim Kastratit, si dhe plagosjen e Axhit GANI GECI.

Ti president duhet të jeshë person unifikues e jo përçarës. Njerëzit tuaj dyshohen për shumë vepra kriminale, prandaj president mos e shkel Kushtetutën gjej vrasësit e familjarëve të mi dhe shokëve të axhallarëve të mijë dhe të atyre anëtarëve të LDK-ës që i vrat pas shpine.

#shiheminefinale✌️

Fotografia e Dr.Ibrahim Rugova Dardani

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...