Published On: 2 Mars, 2016

Postieri që ia kaloi Kazanovës, ka mbi 1300 fëmijë të jashtligjshëm

  • Në Nashville të shtetit Tennese (SHBA),  është zbuluar një rast shumë i veçantë. Një ish- postier, tani 87 vjeç, është provuar të ketë mbi 1.300 fëmijë të paligjshëm.

Kjo u zbulua nga një hetues privat i  punësuar nga dy  familje në shtetin Tennessee, duke bërë që të  zbulohet kjo e vërtetë tronditëse.

Për hetim janë mbledhur mijëra mostra të ADN-së dhe dëshmi gjatë një periudhe 15 vjeçare. Në fund  është provuar se ky person është babai i mijëra fëmijëve të  paligjshëm në atë rajon.

” Kontracepcioni nuk ishte shumë popullor në ato kohë , ” u tha postieri i pensionuar gazetarëve lokalë, duke justifikuar veprimet e tij.  “Nuk kam bërë asgjë për t’u turpëruar .

Ai tha se vitet e 60-ta ishin ditë të mira dhe në atë kohë i kishte bërë përshtypje të madhe  Johnny Cash, rol të  cilën e kishte luajtur jashtë mase  mirë me zonjat.

“Disa madje mendonin se  isha Johnny Cash  i vërtetë. Unë nuk e di nëse ato me të vërtetë besonin, apo nëse ishin duke u përpjekur për të bindur veten, por kush isha unë të thoja  për diçka të shpejtë”, citohet të ketë thënë ish postieri, raporton gazeta infamoustribune.

Hetuesi privat Sid Roy asnjëherë nuk ka mundur ta imagjinojë se nga një ndejë e vogël, do të zbulonte pas 15 vjetësh një të vërtetë të madhe.

“Gjithçka nisi në vitin 2001 kur dy burra që nuk kishin të bënin asgjë me njëri-tjetrin, më punësuan mua që të gjejë babanë e tyre biologjik. Isha i tronditur pas disa hetimeve kur kuptova se ata ishin të dy nga i njëjti baba. Këtu filloi edhe enigma të zbulohet për t’u shndërruar në një mision timin personal saqë kurdo që kisha pak kohë të lirë, përpiqesha të gjeja dëshmi të tjera. Testi i AND-së ishte më i shpejtë dhe i lirë të cilin e përdora e që më ndihmoi shumë për të mbledhur informacione përgjatë viteve të fundit”, konfirmoi ai.

Hetuesi privat ka thënë se shumë prej këtyre familjeve tashmë e dinë të vërtetën, por nuk duan t’i hakmerrën një plaku të moshuar.

Por jo vetëm për këtë fakt. Ai thotë se familjet e dinë se nëse do ta ndiqnin këtë rast, atëherë shumë prej familjeve do të dëmtoheshin e shthurëshin, andaj ata preferojnë të jetojnë me këtë të vërtetë  dhe nuk e fajësojnë ish postierin ngase arsyetohen se në atë kohë, gjëra të tilla ishin shumë të përhapura.

Por hetuesi privat deklaron se numri i fëmijëve të këtij personi mund të jetë edhe më i madh në atë zonë ku ai punoi si postier. Sidoqoftë, askush asnjë padi nuk e ka dorëzuar ndaj ish postierit./lajmi.net

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...