Published On: 15 Janar, 2016

POSHTËRIMI!

Prof. dr. Nazim F. Qehaja

Hashim Thaçi, Isa Musatafa, Edita Tahiri dhe të tjerë, dobiçë dhe sahanlëpirës të tyre, boll më me gënjeshtra, boll më me poshtërime. Mos mendoni se ky popull është aq i marrë dhe i paditur. Mos mendoni se nuk e dimë, që edhe ato pak vota që i morët (PDK: 12%, LDK: 10%, VV: 6%, AAK: 4%, NISMA: 2% dhe PAKICAT: 4% +4% vota të rezervuara), janë të blera për pak miell dhe sheqer, nga ata të cilët, fillimisht i varfëruat deri në ekstrem. Mos mendoni se nuk e dimë që jeni robërues të së drejtës dhe pushtetit, pushtues të lirisë dhe të pasurisë, pushtues të shkollimit dhe të punësimit dhe, më e keqja, humbës të pavarësisë dhe, përsëri, kthyes të Serbisë. Boll më me gënjeshtra, boll më, ju lutem, se durimit i ka ardhur fundi, boll më, se na bëtë përrallë, na bëtë të turpëruar, na bëtë për marre, bile edhe atëherë kur dikujt i thua se je shqiptar apo shqiptare!
Lexues të nderuar!
Arsyeja e këtij shkrimi është deklarimi i pushtetarëve tanë, se nuk ka zgjedhje të reja dhe nuk ka tërheqje nga marrëveshja për Bashkësinë e Komunave Serbe, meqë, sipas tyre, e paskan votën e popullit dhe me të, edhe të drejtën, deri në heqje të kokës. Arsyeja tjetër është poshtërimi i popullit përmes zyrtarizimit të autonomisë serbe, në emër të integrimit të mbrojtjes civile, pushteteve lokale dhe bisedimeve në vijim, për integrim zyrtar, brenda saj, edhe të pasurive natyrore.

Prishtinë, 14. 01. 2016

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...