Published On: 29 Shkurt, 2016

Populli pyet kush tjetër përpos anmikut vrau shqiptar dhe pse!?

 

Mehmdedali Jashari

Vërtetë kush luan me dinjitetin e Luftëtarëve Lirisë Dëshmorëve Kombit dhe fatin e Popullit Shqyptar!? Politikanët e kriminalizuar e korruptuar i kemi në pushtet, fshihen pas Dëshmorëve, sakrificës Luftëtarëve të Lirisë. Duke u arsyetuar se nëse kërkohet zbardhja e vrasjeve politike, gjykohet dhe njolloset Ushtari Lirisë! Luftëtarët e Lirisë nuk i ngatërron askush me krimin e kriminelët, nuk akuzohen për vrasje Shqyptarësh, asgjë nuk mund ti njollosë Luftëtarët e Lirisë dhe Dëshmorët e Kombit, përpos atyre që thirren në emër të luftëtarit, kanë bërë karrierë e pasuri dhe janë ngjitur në pushtet duke ndjekur situatat që nga dalja e UÇK-ës në skenë para lufte, në luftë e deri tash, paraqiten persona, zbulohen gjëra që të çojnë në dyshime, se Lufta e Kosovës – Luftëtari thjesht që vërtetë u angazhua për çlirimin e Popullit dhe Kosovës, u tradhtua po nga të njëtët Komandantë e krye-komandantë, që sot janë në politikë dhe deklarojnë se nuk kanë marr pjesë në fronte lufte, pyetja del si e udhëhoqën ushtrinë dhe luftën këta komandantë! Sa arritën Luftarët ta kuptojnë Komandën e lartë, që paraqiteshin si drejtori e komndantë të UÇK-ës!? Sa nga Ushtarët e dinin orientimin e tyre politik dhe qëllimin për pushtet? Ushtarët që ndiqnin dhe zbatonin urdhrat e komandës së lartë, Komandantëve: Gjarpri, Zeka, Daja e të tjerë.
Sot të njëjtit janë të kyçur në politikë në poste të larta deri te Presidenca. Ka Ushtarë të UÇK-ës, që tregojnë se ata merrnin urdhra nga kryekomanda e lartë, të mos bashkohen e mos ti besonin ushtarëve anti enveristë, p.sh., ndaj ushtarëve që respektonin Dr.Rugoven duhej të mbahen në vëzhgim, dhe të luftohen me tana mjetet e mënyrat deri në likuidim!? Këto dhe shumë gjëra të tjera si atëherë para luftes, në luftë dhe pas luftes, propogandohej haptas nga shtypi i majtë i Shqipërisë dhe LPK-ës, kundër Dr. Rugovës dhe LDK-ës, dhe u bënë edhe disa vrasje tinëzare, me moton se ‘likuidojmë tradhtarët!’
Pas gjithë këtyre ngjarjeve misterioze, populli ra në dyshim, u krijua paçartësi, filloi të pyes dhe pyet me të drejtë, përpos okupatorit që na vriste e kallte e masakronte, gjithçka i dilte para e që tingëllonte Shqiptare, e asgjesonte pa mëshirë.
Populli pyet vall kush tjetër përpos anmikut vrau shqiptar dhe pse!? Çdo respekt për luftëtarin e thjeshtë të lirisë, por nga të gjitha këto ngjarje që i ndodhën Kosovës dhe popullit shqiptar, Lufta e luftëtarëve të UÇK-ës dhe Komandës tyre ka shumë paqartësi!? Kjo e bën çdo shqiptar të mendoj dhe të pyes, mos vall u përsërit Lufta e Dytë Botërore, LDB, luftë në mes veti, Ballistë-komunistë, ku njëra anë luftonte për Bashkimin e Tokave Shqiptare, tjetra nsn masksn e patriotizmit falls propogadonte, shantazhonte, sajonte, shpifte, mashtronte në Popull. Kundërshtarin politik e paraqiste tradhtar si anmikun kryesor, që duhej likuiduar të parin, këtë metodë komunistat dhe pasardhësit e tyre, e shihnin si të vetmen shans dhe sukses deri te arridhja në pushtet.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...