Published On: 23 Korrik, 2016

Politikanëve, analistëve e akademikëve

 

Arbër Gashi

A e keni pyetur veten se pse Kroacia dhe Sllovenia janë shtete kombëtare, të pavarura, sovrane dhe kaherë të integruara në NATO e BE?

A e keni pyetur veten se pse ne shqiptarët nuk kemi shtet kombëtar, por vetëm “principata” nën protektorat?

A e keni pyetur vehten se pse shqiptarët nuk posedojnë subjekte me shtrirje gjithkombëtare (me përjashtime të vogla dhe për nga madhësia të papërfillshme)?

A përbën vërtetë pasuri kombëtare diversiteti ynë fetar apo është bërë pengesë e pakalueshme për të bashkuar kombin?

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...