Published On: 30 Janar, 2016

Politika në favor të bizneseve të mëdha

  • Fenomeni i dhënies së ryshfetit nga disa biznese – zyrtarëve publikë, por edhe kërkim-ryshfeti nga investitorët eventual, ka ndikuar në përkeqësimin zhvillimit të veprimtarisë së bizneseve, të cilat funksionojnë në bazë të konkurrencës së lirë të tregut.

Zhvillimi i aktiviteteve të kompanive private në Kosovë varet nga raportet apo lidhjet që kanë në mes partive politike dhe institucioneve të larta, konsiderojnë ekspertë për çështje ekonomike dhe përfaqësues të shoqërisë civile. Por, një gjë e tillë mohohet nga biznesmenë që janë të përfshirë në politikë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...