Published On: 6 Shkurt, 2016

Policia nxjerr nga trafiku autobusin e shkatërruar kosovar

Policia në Karlsruhe ka nxjerrënga qarkullimi një autobus udhëtarësh nga Kosova. Shkak për këtë ka qenë gjendja katastrofale e autobusit, gjegjësisht konstatimi i policisë se ai nuk i plotësonte kriteret për të marrë pjesë në trafik, shkruan focus.de.

Ekspertiza e makinës e bërë pastaj, ka konstatuar një sërë mangësish. Përveç tjerash, dyshemeja e autibusit ishte e ndryshkur, disa cilindra të frenave, të dëmtuar, timoni i shkatërruar dhe boshti që rrotullon rrotën, i dëmtuar, transmeton albinfo.ch.

Po kështu, në shumë pjesë të autobusit ekzistonte rreziku i qarkut të shkurtër, ka thënë policia.

Shoferi 48 vjeçar i autobusit përveç që nuk u lejua të vazhdonte më tutje, u detyrua të paguante 2000 euro për sigurim. Një aventurë e kushtueshme për shoferin sidomos kur dihet fakti se në autobus ishin gjithsej gjashtë udhëtarë!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...