Published On: 24 Tetor, 2016

Policia gjenë 10 bomba në aeroportin e Beogradit

Aksioni i ndërmarrë nga policia e Beogradit në aeroportin “Nicola Tesla”, ka rezultuar në gjetjen e dhjetë bombave.

Ministria e Punëve të Brendshme, ka pranuar një email ku është njoftuar se në aeroport ka mjetet shpërthyese.

Pas aksionit policor janë konfiskuar bombat dhe disa granata dore.

Nuk dihet ende nëse ka të arrestuar dhe për çfarë ndodheshin këto mjetet shpërthyese në aeroport.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...