Published On: 22 Mars, 2016

Policia e Kosovës: Urdhëron Arbër Zaimin për 15 ditë ta lëshoj Kosovën!

Anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Arbër Zaimi brenda 15 ditësh duhet ta lëshoj territorin e Kosovës dhe nuk ka të drejtë që në 2 muajt e ardhshëm të hyj në Kosovë. Kështu e arsyeton Policia e Kosovës, rastin e arrestimit të sotëm të aktivistit të Vetëvendosjes, Arbër Zaimi.

Deklarata e plotë e Policisë:

Ju njoftoj se sot me date 22.o3.2016 rreth orës 12:10 nga ana e zyrtarëve policor te Drejtorisë së Migrimit dhe të Huajve është takuar shtetasi i Republikës se Shqipërisë A. Z. (1982), i cili nuk ka poseduar leje qëndrim të përkohshëm ne Republikën e Kosovës. Gjate verifikimit lidhur me qëndrimin e tij ne Kosovë është konstatuar si ne vijim:

 1. Shtetasi në fjalë ka vazhduar te qëndroj në Kosovë pa e paraqitur adresën e vetë të qëndrimit siç e obligon Ligji për te Huajt nr. 04/L-219 sipas nenit 123 dhe 124.
 2. Pas përllogaritjes se qëndrimi te tij përmes hyrje-daljeve ka rezultuar se i njëjti ka konsumuar të drejtën e qëndrimit te tij prej tre (3) muaj brenda periudhës (6) mujore siç është e parapare ne nenin 33 paragrafi 1 pika 1.4 e Ligjit për te Huajt.

Bazuar ne këto dy shkelje të konstatuara  sipas ligjeve të aplikueshme, respektivisht në mbështetje të nenit 94 paragrafi 3 te Ligjit për te Huajt për të njëjtin është lëshuar; Urdhër Largim vullnetar me ndalesë të ri hyrjes në Republikën e Kosovës në afat prej 2 muajve i cili urdhër duhet të zbatohet ne afatin kohor prej 15 ditëve nga dita e lëshimit te tij.

 
Displaying 1 Comments
Have Your Say
 1. Vetvetja thotë:

  Arbër Zaimi është ne token e vet, ne Atdheun e vet, që është shqiptare me emrin Kosovë!
  Dhe duhet ta ket të drejten per të hy e per të dal da her që don.

  Përgjigjiuni
  Pelqej(0) Nuk Pelqej(0)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...