Published On: 14 Nëntor, 2016

Policia e Kosovës mbetet pa jelekë antiplumb

Policia e Kosovës ia ka dhënë tenderin prej 1.6 milionë eurosh për furnizim me jelekë antiplumb kompanisë “All Zone” pa vlerësuar në tërësi ofertat dhe pa ekzaminim të mostrave.

Gjykata e Tenderëve e ka anuluar tenderin në fjalë pasi ka konstatuar se gjatë procedurës tenderuese ka pasur shkelje të Ligjit të Prokurimit Publik, që kanë të bëjnë me specifikat e tenderit, shkruan sot Koha Ditore.

Ajo e ka urdhëruar autoritetin kontraktues që lëndën ta kthejë në rivlerësim dhe rivlerësimi i ofertave të bëhet në përputhje të plotë me kërkesat e dosjes së tenderit dhe specifikimit teknik të detyrueshëm.

Ky vendim ka ardhur pasi OSHP-ja, përkatësisht eksperti shqyrtues gjatë analizimit të dokumentacioneve pas ankesës së dy kompanive të tjera në garë ka vërejtur se komisioni vlerësues i Policisë së Kosovës nuk e ka bërë vlerësimin e ofertave në tërësi sipas kërkesave të dosjes së tenderit dhe të specifikimeve teknike të detyrueshme të kërkuara nga autoriteti kontraktues.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...