Published On: 24 Korrik, 2016

Policia e Kosovës e vetmja në botë pa sigurime shëndetësore

Ligji për sigurime shëndetësore edhe pse nuk ndanë persona dhe sektorë të veçantë për të pasur sigurim shëndetësor, ende nuk po gjen zbatim.

Por ekspertët e sigurisë po theksojnë që sektori i cili ka më shumti nevojë për sigurime shëndetësore është ai i Policisë së Kosovës.

Sindikata e Policisë së Kosovës për Tribuna Channel kanë pohuar që kjo sindikatë në vazhdimësi kanë bërë thirrje që Policisë së Kosovës t’i bëhet sigurimi shëndetësor, duke theksuar këtu që janë policia e vetme në botë që nuk kanë sigurim shëndetësor.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...