Published On: 4 Korrik, 2017

Policë të Shqipërisë zbarkojnë në Maqedoni (FOTO)

Me pjestarët e efektivit të policisë së Shqipërisë që po patrollojnë për herë të parë në Qytetin e Strugës dhe Ohërit për periudhën e sezonit turistik.
Ndjesi vëllazërie!
Marrëveshja midis Ministrive të Brendshme të Maqedonisë dhe Shqipërisë po jetësohet!

(Postim nga Zvministri i MPB, Agim Nuhiu)

  

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...