Published On: 22 Shtator, 2016

‘Pokemon Go’ rrëzohet nga froni

Pokemon Go nuk është më mbreti i aplikacioneve.

Sensor Tower, platforma kryesore e analizave mbi aplikacionet, raporton se loja që qëndroi për 74 ditë në vendin e parë si aplikacioni me përdorimin më të madh ditor, tani nuk konsiderohet më si e tillë.

Loja ka grumbulluar deri tani më shumë se 440 milionë dollarë bruto në tregun e Apple dhe Google Play Store, tha Sensor Tower.

Ndërkohë vendi i Pokemon Go është zëvendësuar nga Clash Royale, një lojë strategjike e lançuar nga Supercell në fillim të këtij viti.

“Kemi konstatuar se Pokemon Go është shkarkuar më shumë se 500 milionë herë që nga data e lançimit, dhe pritet të shtohet në shumë vende të tjera akoma,” tha një zëdhënës i Niantic për kompaninë, transmeton krokodili.

“Kjo rritje ka qenë e natyrshme dhe ne do të vazhdojmë të përmirësojmë dhe përditësojmë lojën me cilësi të reja gjatë viteve në vazhdim”, ka shtuar zëdhënësi.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...