Published On: 26 Prill, 2017

Podujeva vret qentë endacakë (Video)

Në Podujevë u vranë 15 qenë endacakë.

Aksionin për eliminimin e tyre e kreu nga shoqata e gjuetarëve Llapi, në bazë të tenderit të fituar, e i cili u shpallë nga komuna, njofton Klan Kosova.

Sipas zyrtarëve të Podujevës, qytetarët rrezikohen nga 2 mijë qenë endacak në këtë vend dhe eliminimi i tyre ishte i domosdoshëm.

Në Komunë thonë se po bëhet eliminim emergjent dhe i kontrolluar i qenve endacakë, pra i atyre që janë të sëmurë dhe agresivë, që paraqesin rrezik për shëndetin dhe jetën e qytetarëve.

https://www.youtube.com/

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...