Published On: 3 Prill, 2016

Po të jetë i ndershëm, Musa Xhaferi duhet ta marrë grua Ermira Mehmetin (Video)

Në televizionib Top Channel është zhvilluar një debat lidhur me incizimin e publikuar të bisedës mes Ermir Mehmetit dhe Musa Xhaferit. “Po të jetë i ndershëm ai burrë duhet ta marrë për grua atë. Le ti bëjë shtatë gra po të dojë”, ka thënë njëri nga debatuesit. Ndryshe Mehmeti dhe Xhaferi kanë deklaruar se biseda është e montuar.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...