Published On: 6 Korrik, 2017

Po shkova o jaran!

  • Haki Bunjaku
  • Anekdotë-

(341)

Nja tri vjet punova në kulme të shtëpive me dy gjakovarë.Njeni edhe si kryepunëtor,por jo i formuem.Tjetri më i vjetër,vetëm i mëshonte vllaqë.Kurrë njeni tjetrin nuk e thirrnin në emër.Ky i vjetri e thirrte kryepunëtorin,o jaran!Ndërsa jarani e thirrte:-bajraktar.

Pushimin vjetor e pritnim më me qejf se askert sylahin.Një mëngjes unë dhe ai jarani po visheshim pishmanas me shkue në punë.

Bajraktari i merrte teshat e punës me i çue në banesë për ti la,kurse ne na livdohej që po shkon atë ditë në pushim dyjavor.Shkova bre,tha!

Dikur,si me të mujtme:

Po,Shkova o Jaran!

-Shkofsh e mos u kthefsh!

-Për zote,shkofsha e u kthefsha e ju mos u gjetsha!

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...