Published On: 25 Tetor, 2016

Po shkonte në varreza, vogëlushja sheh tmerrin me sy dhe bëhet për spital

Policia në Britaninë e Madhe është vënë në kërkim të tre djemve të rinj, të cilët akuzohen se kanë kryer marrëdhënie seksuale në një mënyrë të tmerrshme me një vajzë 11-vjeçare gjatë një ceremonie mortore në Londër.

Sipas burimeve zyrtare mësohet se djemtë janë nën 10 vjeç. Fillimisht ata kanë puthur viktimën dhe më pas e kanë përdhunuar, përpara se një çiklist t’i shikonte dhe t’i ndalte.

Vajza ka qenë duke ecur në varreza pasditen e 20 tetorit bashkë me një shoqe të saj, e cila u tremb në momentin e sulmit dhe iku me vrap. Pas përdhunimit vajza vrapoi për tek shoqja e saj, e cila ishte fshehur dhe të dyja shkuan në shtëpi, ku u treguan prindërve për atë që u kishte ndodhur.

 Policia mësoi se ditën që ka ndodhur ngjarja, në varrezë ishte duke u zhvilluar një ceremoni mortore dhe me shumë mundësi, djemtë e rinj në moshë janë larguar nga prindërit e tyre, të cilët kanë qenë të shpërqendruar dhe më pas kanë sulmuar vajzën 11-vjeçare. /mapo.al/
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...