Published On: 15 Mars, 2016

Po kush dreqin po ju mëson bre kështu?! Komision vetëm me ndërkombëtarë

Uk Lushi

Po kush dreqin po ju mëson bre kështu?!

Si bëhet komision vetëm me ndërkombëtarë dhe pa asnjë ekspert tëndin për një çështje të shtetit tënd?!

Tjetër janë Gjykatat e Arbitrazhit ose Ndërkombëtare, si instancë e zgjidhjes së kontesteve ndërshtetërore, e tjetër Komisioni gjoja ndërkombëtar, që ti e bën vetë duke ja deleguar vendimin të huajve për punë tonat!

Çfarë është duke ndodhur me shumicën e politikanëve dhe liderëve shqiptarë?!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...