Published On: 28 Prill, 2016

Plas grindja ndërmjet deputetëve të PDK-së e LDK-së

Vetëm 52 deputetë ishin në sallë në nisje të seancës së sotme të Kuvendit.

Për të vazhduar seancën, kuorumin PDK-së e LDK-së ia bëri Lista Serbe, raporton KTV.

Me kërkesë të shefit të deputetëve të PDK-së, u ndryshua rendi i ditës, i përcaktuar nga kryesia. Para se të nisnin votimet, betimin para deputetëve e bëri deputetja e re e LDK-së, Mirjeta Kalludra, që e zëvendëson deputeten Teuta Sahatqija.

Elif Tokmak është zgjedhur anëtare e bordit të RTK-së. Anita Morina Saraçi, ish-deputetja e LDK-së, dhe Abit Hoxha u zgjodhën anëtarë të komisionit të pavarur për media. Është zgjedhur drejtori i autoritetit rregullator të shërbimeve të ujit, ndërsa ka dështuar të zgjidhet edhe nëndrejtori, për të cilin përsëritet konkursi.

Konkursi do të përsëritet edhe për një anëtar të KPK-së sepse as Xhevdet Halili e as Rexhep Gashi nuk arritën të marrin votat e mjaftueshme. Seanca e Kuvendit do të vazhdojë të premten në orën 10:00.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...