Published On: 25 Maj, 2016

Plaku që paralajmëroi shqiptarët për mashtrimet e Ali Ahmetit dhe BDI-së 2 vite më parë

Plaku që paralajmëroi shqiptarët për mashtrimet e Ali Ahmetit dhe BDI-së 2 vite më parë

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...