Published On: 7 Shtator, 2016

Plaku – HASHO ZOTI TA MARROFTË Vorrin, ti punon për shkaun (Video)

Një BALLIST, i cili kishte vuajtur 27 vite burg NË SHQIPËRI në Regjimin Komunist e sulmon ashpër Hashim Thaçin dhe Qeverinë e Kosovës.

Ai ka disa mesazhe për shqiptarët. Ky ësht flamuri ynë me shqiponjë, ai tjetri ëshë bërë me dhunë. Këta fukaranë se ndihmojnë. Këta e shesin krejt Kosovën nëse nuk çohemi i madh e i vogël ti ndalim.

Unë i pari do t’ju prij. Thaçi punon për shkaun, nuk punon për Kosovën.”, janë disa nga mesazhet e këtij plaku të devotshëm për shqiptari. SHQIPTARI.EU

Videoja është shpërndarë nga Albanian Real Facts of Life

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...