Published On: 12 Shkurt, 2016

Plagjiatorët dhe cubat…rizgjidhen në UP


Arbana Xharra 

Dy plagjiatorët, Beqir Sadikaj dhe Zeqir Veselaj u rizgjodhën, sot, Këshillin Drejtues të Universitetit të Prishtinës nga Senati. Pra, Senati i ri që pritej të lirohej nga grupet klanore e politike, i votoj dy plagjiator të kësaj strukture me lidhje direkt politike në KD.

Alberta Troni (LDK), Fevzi Berisha(LDK), Kemal Bislimi (PDK), Beqir Sadikaj (PDK) dhe Zeqir Veselaj (PDK) që votuan shkarkimin e rektorit Ramadan Zejnullahu, vendim ky që u rikthye për jo legjitim nga ministri Arsim Bajrami, sërish mbetën me fuqi dhe pozitë të njëjtë. Çdo kandidatë i pavarur për rektor i cili do të ketë qëllim luftimin e denigrimit të UP-së do të ballafaqohet me këtë 5-she që është ri-instaluar për të mbrojtur klanet në UP.

Ky grup erdhi jo rastësisht, sepse në Senat janë rizgjedh po ashtu Bujar Dugolli dhe Ethem Çeku…etj. Edhe sot u vërtetua rikapja e UP-së nga ky grup klanor, i cili e ka degraduar Universitetin. Këtu nuk përfundon gjithçka, sepse këta kanë një qëllim edhe më madhor, atë të kapjes së Rektoratit. Mos u habitni, nëse Bujar Dugolli do të dal kandidatë për rektor këto ditë.

Të hënën hapet konkursi për rektor të UP-së dhe rektori i ri do të vij nga ky klan, që ka kapur Senatin dhe Këshillin Drejtues. Nuk duket shpresë për shpëtim të UP-së, shkollat dhe universitetet janë mbushur me analfabet, e për me keq analfabet të fuqizuar nga politika!

Nëse askush tjetër, jeni ju prindër të këtyre mijëra studentëve që duhet të ngrisni zërin për të ardhmen e fëmijëve tanë e gjeneratave tjera për tempullin e dijës të kapur nga: analfabetët, plagjiatorët dhe cubat…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...