Published On: 13 Qershor, 2017

Pini verë përpara gjumit për të humbur disa kile

Ju thonë shpesh që një nga faktorët kryesorë të kileve të tepërta është konsumi i alkoolit. Por ja që shkencëtarët e Universitetit Washington State kanë zbuluar se konsumi i një gote verë përpara gjumit ju ndihmon në reduktimin e disa kileve. Kjo falë një substance të ndodhur në verën e kuqe që quhet resveratrol dhe që ndihmon në eliminimin e dhjamit.

Oraret e vona dhe vera e kuqe janë një komponent i mirë për humbjen në peshë, dhe kjo është e provuar shkencërisht. Por kujdes, nëse e teproni me gotat e verës, atëherë dhjami nuk reduktohet aspak, por ndodh e kundërta. E gjitha kjo ka të bëjë me mënyrën se si ju pini verë dhe me sasinë e konsumuar. Edhe mjekët e rekomandojnë një gotë verë në ditë./Opinion.al

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...