Published On: 3 Gusht, 2017

Përveç Muhaxherit, konfirmohet edhe vrasja e 4 shqiptarëve të ISIS-it – këta janë emrat

Koalicioni ndërkombëtar ushtarak, i udhëhequr nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ka njoftuar zyrtarisht për sulmet e saj ajrore ndaj luftëtarëve të huaj nga Evropa Juglindore të grupit terrorist Shteti Islamik (ISIS), të cilët vepronin në Siri si rekrutues, ndihmës dhe planifikues të sulmeve për ISIS-in, dhe të cilët ishin përgjegjës për krime të shumta në Siri.

Departamenti amerikan i Mbrojtjes, nëpërmjet një njoftimi zyrtar, ka konfirmuar se Lavdrim Muhaxheri është vrarë nga një sulm ajror i koalicionit më 7 qershor, afër Majadinit, në Siri.

Muhaxheri ishte shqiptar, shtetas i Kosovës, nga Kaçaniku, dhe i vetëshpallur udhëheqës i luftëtarëve të huaj të ISIS’it nga Kosova.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...