Published On: 16 Gusht, 2017

Përfundon tryeza e LAA-së, nxirren disa konkludime

Ka përfunduar tryeza e thirrur nga koalicioni LAA për çështjen e konstituimit të institucioneve të reja.

Deputeti i LDK-së, Driton Selmanaj në përfundim të tryezës ka thënë se konkludimet janë që PAN-i ka bllokuar formimin e institucioneve duke shfrytëzuar të drejtën për formimin e institucioneve dhe se mosformimi i institucioneve ka pasoja të mëdha ekonomike.

Në këtë tryezë është shqyrtuar mundësia për ta dërguar në Gjykatën Kushtetuese çështjen e shfrytëzimit të së drejtës për propozimin e kandidatit për kryetar.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...