Published On: 16 Qershor, 2017

Përfaqësuesit e bizneseve kanë frikë nga një tjetër krizë institucionale

Ka kaluar afati gjashtëmujor që Qeveria në largim në krye me Isa Mustafën do të duhej të themelonte Bordin Mbikëqyrës dhe atë Menaxhues të Kombinatit metalurgjik Trepça.
Megjithatë i tërë procesi ka mbetur i ngrirë shkaku i zgjedhjeve të parakohshme të 11 qershorit. I tillë do të mbetet deri në krijimin e Qeverisë së re, shkruan sot Koha Ditore.

Bashkë me Trepçën kanë ngecur edhe shumë projekte të tjera ekonomike, siç janë termocentrali “Kosova e Re”, projekti për Brezovicën dhe ai i bashkimit të Doganës me ATK-në.

E përveç ngecjeve në realizim të projekteve, ndikim negativ mund të ketë edhe hezitimi i investitorëve të hua

Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...