Published On: 18 Mars, 2016

Përdorën metoda të rënda, kërcënime, uzurpime, plaçkitje dhe vrasje!

 

Agim Vuniqi

 

Hashim Thaçi një “kryengritës” shqiptarë, ka jetuar në kurriz të shtetit zviceran si azilant, ai është intervistuar nga policia për të huaj “police für auslander”, dhe më vonë është promovuar si drejtor politik i luftës nga grupi i tij, të cilët kanë jetuar në Zvicër dhe nuk kanë punuar asnjë ditë, kanë jetuar nga ndihmat e shtetit nikoqir, dhe menjëherë pas luftës u kualifikuan në pozita të larta shtetërore, vendet e para të tyre të punës ishin ministër deri të rangu i kryeministrit; nuk kam gjë kundër, nëse votuesit i kanë promovuar në pozita aq të larta, por çështja është se ata përdorën metoda të rënda nënshtrimi, si kërcënimet, uzurpimin, plaçkitjet, deri te vrasjet, pse pra të shkohet aq larg në hamendësime, kur në Kosovë ndodhi “kryengritja”, dhe ata medoemos fituan pozitat qeverisëse, duke ngulfatur vlerat qytetare, pse a kaq larg ishte i ndërtuar kompleksi i inferioritetit, duke harruar se Kosova është e të gjithëve, më mirë të qeverisin ata shqiptarë që janë të aftë të qeverisin, sesa të admirohen aq shumë gexhet serb, dhe të thuhet nga disa zyrtarë se shqiptarët nuk janë të aftë të bëjnë shtetin.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...