Published On: 9 Shkurt, 2016

Për Republikën e Kosovës duhet të vdesim

 

Uk Lushi

 

Pushteti është stërkequr. Republikën e ka kapluar korrupsioni politik, ekonomik dhe moral. Por Opozita duhet të marrë pjesë në takimet e Presidentes, sepse duke ofruar gatishmëri për dialog ajo tregon pjekuri demokratike dhe që e ka interesin e zgjidhjes së problemeve duke pranuar të gjitha mënyrat e gjetjes se zgjidhjeve prioritet. Në takime Opozita e ka rastin të paraqes argumentet dhe faktet e saj ndërsa e ekspozon Pozitën. Shkuarja ne takimet e Presidentes nuk do të thotë heqje dorë nga protestat dhe demonstratat. Përkundrazi. Njerëzit do ta shohin që Opozita interes parësor e ka vendin dhe jo ardhjen në qeverisje të vendit. Republika e Kosovës është më e rëndësishme se Pozita, se Opozita dhe cilido politikan egoist. Për Republikën e Kosovës duhet të jemi të gatshëm edhe të vdesim në rast rrezikimi të saj, e lëre më të flasim dhe luftojmë demokratikisht me njëri-tjetrin si kundërshtarë politik.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...