Published On: 15 Shkurt, 2016

Për kuriozitet: Kush bënë sherr e kush paguan?

Franjo Palokaj

Qmimet ne holande per qendrim ne spital dhe ne burg:
– 1 dite qendrim me infeksion=530 €.Infeksioni zakonisht trajtohet pes dite ne spital=2659 Euro
– 1o km transport me ambulance kushton 600 Euro.Keto i paguan sigurimi
-1 dite per nje te burgosur i kushton shtetit 210 Euro,kjo eshte sa dy net ne hotel.
Keto dite ne media shume po spekulohet per numra sa do persona do ti therras gjykata speciale ne Hag!!Shpresoi asnje e nese nuk mbetet ne zero,atehere sa me pak.Kjo ka mund te evitohet sikur qeveria me kohe te kishte bere punet si duhet.Gjith kishin kalue me lehte.
Llogari nga praksat ne Hag;
4 kriminel serb denohen nga 10 vjet=40 vjetx365 dite x210 Euro=3.066.000 Euro, pa shpenzimet e advokateve.Pastaj bahet pytja kush i paguan keto. Ne qytetaret e europes qe paguajm tatim.Kjo nuk eshte aspak fer, dikush kryen krime e qytetaret te paguaj!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...