Published On: 25 Qershor, 2016

Për Kryeministrin BREXIT nuk ka ndodhur fare! (Foto)

Nuk ka mbetur Kryeministër a President shteti në rajon, Europë e më gjerë që s’e ka komentuar vendimin e qytetarëve britanikë që të lëshojnë Bashkimin Europian. Me intenstitetin e njejtë edhe 24 orë pas lajmit i cili ka shokuar botën, vazhdon të shqetësojë qeveri e krerë shtetesh, të cilët japin prognozat, përcaktimet dhe orientimet e politikave të tyre për të ardhmen e BE-së dhe Kontinentit. E njejta gjë vazhdon të ndodhë edhe me “fuqinë e katërt”- mediat të cilat edhe bëjnë transmetimin, raportimin e komentimin e deklaratave të politikanëve evropianë- përfshirë edhe atyre të Ballkanit perëndimor.

Por nga Ballkani Perëndimor Kosova vazhdon të jetë sërish e veçuara. Derisa vendet fqinje dhe shefat e qeverive të këtyre vendeve kanë komentuar vendimin britanik, është Kryeministri i Qeverisë së Kosovës, Isa Mustafa ai i cili edhe 24 orë pas Referendumit në Britani të Madhe, jo vetëm që s’ka folur për temën në fjalë por duket që s’e ka ndërmend të merret me këtë temë. Isa Mustafa, në profilet e tij publike në FB e rrjete tjera vazhdon të darkojë me Kombëtaren (shih Foto) kurse Qeveria e tij mban mbledhje krejt të rregullt (Shih Foto).

Ky fakt flet shumë. Për Kryeministrin e Kosovës, Qeverinë e tij dhe kohën në të cilën ky jeton!
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...