Published On: 19 Qershor, 2016

Për gjashtë pozita, KQZ-ja tash tri vjet mban ushtrues detyre

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve vazhdon të funksionojë në gjashtë pozita udhëheqëse me ushtrues detyre që nga viti 2013.

Kurse, sipas ligjit për Shërbimin Civil, ushtruesi i detyrës nuk mund të punojë më shumë se tre muaj.

 Kështu thuhet në raportin e Auditorit të Përgjithshëm për vitin 2015, ku theksohet se KQZ-ja ka zbatuar në tërësi vetëm një numër të vogël të rekomandimeve që i ka dhënë Auditori i Përgjithshëm në vitin 2015.
 KQZ-ja gjithashtu nuk ka krijuar procedura formale dhe të dokumentuara të identifikimit, e si rrjedhojë e kësaj mungon një regjistër konkret i rreziqeve.

Raporti i Auditorit të Përgjithshëm tregon edhe për mangësi në menaxhimin e kontratave në KQZ, e edhe për gjashtë pozita udhëheqëse, të cilat vazhdojnë të mbahen nga ushtrues detyre që nga viti 2013.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...