Published On: 15 Mars, 2016

Për cilën kushtetutë flet “vojvoda” i Kosovës

 

Agim Vuniqi

Mister Taci, nuk kam ndier, as lexuar që paska qendra grumbullimi ku votohet… zotëri shteti serb ka caktuar zonat e votimit në Kosovë, çfarë shteti është Kosova që lejon këtë maskaradë nën petkun e OSBE-së, kush i ftoi ata, nëse i ka ftuar Kosova pse, kur ato janë zgjedhje të një shteti tjetër… me çfarë vendimi, rregullorjeje janë përcaktuar këto “vende grumbullimi’ të votave, dhe për cilën kushtetutë flet “vojvoda” i Kosovës, Taci… nëse kjo ka të bëjë me dyshtetësinë, pse të mos votojnë në qendra grumbullimi edhe shqiptarët e Luginës së Preshevës në zgjedhjet e Kosovës…, apo nëse është bash kështu.. kërkoj që shqiptarët e Kosovës të votojnë në zgjedhjet e ardhshme në Shqipëri, nëse iu lejohet serbëve të votojnë për pushtetin serb të Serbisë në Kosovë, pse e njëjta gjë mos t’iu lejohet të gjithë shqiptarëve të votojnë për qeverinë e ardhshme shqiptare.., sesa për këtë të Kosovës veçse po shihet… Në votimet për zgjedhjen e “vojvodës” së Kosovës, votuan serbët në parlament tre herë… veç po parandiej gjykimet e “të moderuarve” për folkorizëm patriotik… nuk më ka rënë të dëgjoj as të lexoj për këtë termë gjetkë, ky është specialitet i shqiptarëve si pasuli i Leskocit që po e reklamon Thaçi…

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...