Published On: 5 Janar, 2016

Pengesa kryesore janë komandantët e Polarit prej Broje

Stupcat e gjetën formulën

halil-12

Shkruan: Halil Geci

Tallavaja e vetmja metodë që merr vesh ky popull, stupcat nuk kanë thëne asgjë më shumë sesa që flitet ditë e natë në media të ndryshme si brenda Kosovës ashtu edhe jashtë saj, për Kosovën si vend i krimit dhe gjithmonë formula del se pengesa kryesore janë komandantët e Polarit prej Broje që Kosova ka vendnumërua që nga vdekja e Rugovës.

Këto pra janë vlerësimet edhe të ndërkombëtarëve edhe të shoqërisë civile edhe vetë popullit që ju ka ardhur shpirti te hunda, pra pengesë kryesore na dalin gjeneralët e Hashimit për të gjitha të këqijat që i kanë ndodhë këtij vendi nga paslufta e këtej, përkundrazi stupcat e kanë pasqyruar një s’keq që si përfshin as 1% të poshtërsive të tyre, dallimi i stupcave, nga të tjerët është se e thanë një të vërtetë me tallava!

 

Ps. Shkrim i postuar nga z.Geci në faqen e tij në facebook.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...